Connect with us

Senaste nytt

GSP fortfarande villig att möta Khabib – På ett villkor

Publicerat


Nyheter

GSP fortfarande villig att möta Khabib – På ett villkor

Publicerat 28 april, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Det lär inte ske i UFC, men Georges St-Pierre (GSP) är fortfarande redo för att möte Khabib Nurmagomedov i ett möte mellan före detta UFC-mästare och sanna kampsportslegendarer.

Mötet skulle i så fall vara någon slags grapplingmatch, inte en MMA-match. I en intervju med MMA News James Lynch tillfrågades ”GSP” om en grapplingmatch mot Khabib och var minst sagt positiv. 

– Om det är välorganiserat… om det finns ett event som är välorganiserat, att det är en unik match, något bra, kanske, varför inte? Jag är fortfarande i underhållningsbranschen, jag är i bra form, berättade St-Pierre. Jag tränar fortfarande som en professionell atlet, jag fixar fortfarande det. 

LÄS OCKSÅ:

Möte mellan sportens bästa? 

GSP vs Khabib har länge varit en drömmatch för många fans. St-Pierre var tvåfaldig welterviktsmästare samt mellanviktsmästare och Khabib var obesegrad lättviktsmästare. 

Vad gäller tal om de bästa MMA-fighters genom tiderna är både GSP och Khabib ständigt med i diskussionerna. 

Bägge presterade ständigt i topp under deras tid i UFC och även om de aldrig tävlade i samma viktklass. Båda avslutade dessutom deras MMA-karriärer som regerande mästare i UFC.

Ett potentiellt möte mellan de har varit på tal under flera år men utan att materialiseras. 

Det verkar dock som att St-Pierre inte stängt dörren till vad som skulle kunna bli den största grapplingmatchen genom tiderna.

Vill du se GSP möta Khabib i grappling? 

Annons

Fler Nyheter