Connect with us

Boxning

Jake Paul vs Anderson Silva ryktas – Dana White: ”Det var på tiden”

Publicerat


Nyheter

Jake Paul vs Anderson Silva ryktas – Dana White: ”Det var på tiden”

Publicerat 31 augusti, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

UFC:s vd Dana White är konstigt nog positiv till ryktena om en boxningsmatch mellan Youtubestjärnan Jake Paul och den forne UFC-mästaren Anderson Silva. Detta samtidigt som White verkar fullständigt trött på att prata om kontroversiella och antagonistiska Paul.

Det är ett flertal olika nyhetssidor som rapporterat om matchningen, dock så har inga uppgifter bekräftats i dagsläget. 

När White nyligen tillfrågades om Paul vs Silva och var åtminstone lättad över att YouTubestjärnan för en gångs skull kommer möta ordentligt motstånd.

– Jag skiter fullständigt i det, vet ni vad jag menar? Om han verkligen ska möta Anderson Silva, och det är sant, då var det på tiden att han fick en riktig match, sade White i samband med presskonferensen efter veckans Contender Series. Oavsett hur gammal Anderson Silva är så, ja, det där är en riktig fight. 

Läs mer

Skulle ha gått match tidigare i månaden 

Hittills har Paul inte mött en enda fighter med en vinst i boxning. Han har knockat YouTubers och basketspelaren Nate Robinson, samt brottningsbaserade MMA-fighters som Ben Askren och Tyron Woodley.

Paul var inplanerad att möta den legitima boxningstalangen Hasim Rahman Jr., men matchen ställdes in. 

Silva må vara 47 år gammal men ansågs under flera år som den bästa strikern inom MMA. Sedan han lämnat UFC har han vunnit tre raka boxningsmatcher, inklusive en knockout över Tito Ortiz samt ett domslut mor Julio Cesar Chavez Jr. 

Tror du som Dana White – är Anderson Silva en farlig match för Jake Paul? 

Annons

Fler Nyheter