Connect with us

Senaste nytt

Michel Pereira klar för UFC 306 i The Sphere

Publicerat

Noche UFC 306 Maximum Sports

Michel Pereira och Anthony Hernandez har officiellt säkrat den första matchen på specialgalan UFC 306 den 14 september i ikoniska The Sphere.

UFC 306, även känt som Riyadh Season Noche UFC, firar den mexikanska självständighetsdagen och kommer att bjuda på en gala utöver det vanliga. Evenemanget har omgärdats av många rykten men nu står det klart att mellanviktsmötet mellan Pereira och Hernandez kommer att gå av stapeln i Las Vegas.


MISSA INTE: MMA-talangen Nina Back har framtiden utstakad: ”Jag har allt nerskrivet”


UFC 306: Michel Pereira vs Anthony Hernandez

”Demolidor” Pereira kommer att äntra buren med åtta raka vinster, varav tre av dessa tagit vid i mellanviktsklassen. Pereira har inte bara vunnit tre raka sedan han återvände till mellanviktsklassen, han har dessutom avslutat alla sina motståndare i första ronden och tagit hem Performance of the Night-bonusar alla gånger.

Han kommer dock att få händerna fulla med ”Fluffy” Hernandez, som själv har fem raka vinster varav fyra via avslut. Hernandez var senast i oktagonen i februari då han avslutade Roman Kopylov via submission i andra ronden.

Ingen huvudmatch har ännu officiellt utannonserats, men det har ryktats om att bantamviktsmästaren Sean O’Malley kommer att försvara sin titel mot Merab Dvalishvili i huvudnumret.