Connect with us

Hetast Just Nu

Nate Diaz utmanad av publikfavoriten i ”drömmatch för fansen”

Publicerat


Nyheter

Nate Diaz utmanad av publikfavoriten i ”drömmatch för fansen”

Publicerat 16 september, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Förra helgens UFC 279 blev en minst sagt händelserik gala. Nate Diaz lämnade UFC efter att ha gått sin sista match på sitt kontrakt och blev snabbt utmanad till match i Bare Knuckle FC (BKFC) – av den kontroversiella publikfavoriten ”Platinum” Mike Perry!

– Nate, var är du, kompis, låt oss starta igång det, sa Perry i en video medan han tände en joint. 

Detta var en utmaning som BKFC:s vd Dave Feldman varmt välkomnade. ’

– Jag kan inte säga vare sig han [Diaz] kommer [till BKFC] eller inte, men jag kan säga att vi vill ha honom här i Bare Knuckle Fighting Championship och vi kommer göra allt vi kan för att ge honom en bare knuckle-match, sade Feldman i The Bare Knuckle Show. Jag tror att fansen hade fullkomligt älskat att se det, båda har samma personlighetstyp, båda är bara snubbar som fortsätter fightas. Nate Diaz vs Mike Perry hade varit en drömmatch för fansen!

Läs mer

Två sidor av samma mynt?

Diaz har under sina drygt femton år i UFC gått från att vara en antagonist till en älskad publikfavorit som fansen dras till. 

Med storslagna skrällsegrar över fighters som Conor McGregor och en pånyttfödd Anthony Pettis och mängder av ärliga, ocensurerade citat som byggts på under åren har Diaz blivit en sann stjärna. 

Sedan sin UFC-debut under sommaren 2016 har Perry varit en något polariserande och kontroversiell, men samtidigt otroligt underhållande karaktär. Hans publikvänliga fightingstil 

Perry lämnade UFC efter sin förlust mot Daniel Rodriguez i april 2021. Han har tävlat i BKFC sedan februari 2022 och har radat upp två segrar i organisationen, senast en skrällvinst mot Michael ”Venom” Page.

Vill du se Nate Diaz vs Mike Perry i BKFC? 

ANNONS

Fler Nyheter