Connect with us

Senaste nytt

Robert Nyström gör comeback mot brasiliansk veteran!

Publicerat

 

Nyheter

Robert Nyström gör comeback mot brasiliansk veteran!

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Tomasz Piwinski

Halmstad Kampsports Robert ”Fat Bobby” Nyström (6-8) är nu klar för återkomst till MMA och kommer ta sig an Jocimar Ferreira (8-16) på Wolf Fight Promotion (WFP) 10!

Galan går av stapeln i Jönköping den fjärde maj.

Maximum Sports kunde tidigare i veckan avslöja att Nyström är klar för comeback till MMA. Det var sedan Nyström själv som avslöjade återkomstmatchen i ett framträdande på Rondvilan.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Alla vinster via avslut

Nyström är en slipad grappler som har tävlat professionellt sedan oktober 2015. Under sina år som fighter har Nyström tagit sig an många av de tuffaste utmaningar som funnits – ofta på kort varsel.

Med minnesvärda matcher mot Fernado Flores och Markus Rytöhonka har Nyström visat prov på sin krigarsjäl. Han har dessutom säkrat varenda en av sina segrar via avslut, alla via submission förutom en brutal knockoutseger över Hamid Sadid.

Nyström gick i pension till följd av en tuff knockoutförlust mot Wasiu Adeshina i november 2022 men fick blodad tand för tävling efter att ha avslutat Daniel Bergström i en grapplingmatch på WFP 8.

Ferreira har tävlat som proffs sedan 2006 och har mött många toppfighters som Bruno Carvalho, Juan Manuel Suarez och Henri Lintula. Brasilianaren har dessutom besegrat bland andra Patrik Pietilä och har avslutat hälften av sina segrar.

Läs mer

Vem vinner: Robert Nyström eller Jocimar Ferreira?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Fler Nyheter