Connect with us

Senaste nytt

Sahil Siraj ställs mot brittisk supertalang i miljonturneringen!

Publicerat


Nyheter

Sahil Siraj ställs mot brittisk supertalang i miljonturneringen!

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stefan Romare

Göteborgaren Sahil ”The Knockout Prince” Siraj (9-2)är klar för Oktagons miljonturnering och motståndet blev precis klart: eneglsmannen Akonne ”Jedi” Wanliss (7-2)!

Turneringen inleds den andra mars i Tjeckien, vinnaren av allt får hela en miljon euro! UFC-veteranen Makwan Amirkhani och Allstarskopplade Mochamed Machaev är också bokade för att mötas i turneringen.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Kommer från grov knockoutvinst 

Siraj har rötterna i Afghanistan där han har tävlat framgångsrikt inom kickboxning. Han har sedan dess flyttat till Göteborg och tränar både på Fighter Centre samt Allstars Spanien.  

Efter fem raka segrar ställdes Siraj mot Arbi Mezhidov i huvudmatchen på Fight Club Rush 9 i ett jämnt möte som gick tiden ut. Slutligen fick Siraj se sig besegrad via delat domslut.

Siraj återvände med två raka segrar på knockout.  vilken bäddade för ett möte med Lukasz Rajewski i KSW. Siraj såg dock inte ut att vara sig själv och blev knockad i den första ronden. 

Sedan dess har ”The Knockout Prince” återvänt till vinstkolumnen mknockoutvinster över Patrik Pietilä och Ahmed Abdulkadirov.

Britten Wanliss har tävlat professionellt sedan sommaren 2018 och har avslutat alla sina segrar via knockout eller submission. Han är för tillfället obesegrad i nio utav sina tio senaste matcher med två matcher i Oktagon, en knockoutseger samt en ogiltigförklarad match på grund av en oavsiktlig pungspark. 

Läs mer

Vem avancerar i turneringen: Sahil Siraj eller Akonne Wanliss? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter