Connect with us

Senaste nytt

Storslagna svenska segrar i natt i finska CAGE!

Publicerat


Nyheter

Storslagna svenska segrar i natt i finska CAGE!

Publicerat 24 april, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Svenske talangen avslutar Bellatorveteranen brutalt! 

Fernando Flores Alexander Lindgren. Foto_ Instagram @cagemmafin (1)

I helgen reste både welterviktaren Alexander Lindgren (3-1) och fjäderviktaren Fernando ”El Toro” Flores (10-9) över östersjön för att tävla i Finland – med mycket lyckade resultat!

Båda fighters ställde upp på relativt kort varsel och hade knappast de bästa förutsättningarna för möten med skickliga talanger. 

Först ut var Lindgren som mötte den obesegrade, Bellator-rutinerade moldaviern Constantin Gnusariov (4-1-1) – som tränar på Conor McGregors MMA-klubb. 

Den första ronden var relativt jämn då Gnusariov pressade framåt med nedtagningar och fina judokast. Lindren jobbade sig upp flitigt gång på gång och fick in ett par bra stunder i de hektiska omställningarna. 

I den andra ronden såg Gnusariov dock märkbart tröttare ut och han hade inte samma fart i sina nedtagningsförsök som han hade tidigare. Lindgren lyckades vända, hamnade på topp, och öste ner med skoningslösa armbågar för att säkra segern via TKO. 

Linddgren har nu tre raka segrar – alla via avslut. 

Läs också: 

Flores var den ena halvan av den delade huvudmatchen och ställdes mot Sten Saaremae (5-4) – en lovande striker från Estland. 

”El Toro” gjorde vad han behövde – vilket var att göra matchen grötig och använda varierade tekniker för att hålla motståndaren på tårna. 

Flores pressade framåt med intensitet och vilda slag, kortade av distansen och blandade in nedtagningsförsök och grappling. Saaremae fick dock in flera fina träffar när han hittade flytet och rytmen. 

Mot slutet av den tredje ronden kopplade Flores en anaconda choke men hade inte nog med tid för att få sin motståndare att klappa ut. 

Efter full tid tilldelades Flores segern via delat domslut och har nu segrar i två utav sina tre senaste matcher. Han säkrade dessutom segern på sin sons födelsedag – något som gjorde matchen mot Saaremae väldigt speciell.  

Vem borde Alexander Lindgren och Fernando Flores möta härnäst?

Annons

Fler Nyheter