Connect with us

Hetast Just Nu

Svenska UFC- och MMA-matcher 2024: Guide, Kalender och Rykten​

Publicerat

Previous1 of 9

Här hittar du alla kommande matcher och rykten inom Svensk MMA, samlade på ett och samma ställe. Alltifrån UFC, ONE Championship och PFL till svenska galor som Superior Challenge, Allstars Fight Night, Wolf Fight Promotion, Battle of Botnia och Fight Club Rush.

Svensk MMA UFC matcher rykten schema

Svensk MMA är större och starkare än någonsin och ibland kan det vara svårt att hålla koll på alla de matcher som bokas för våra svenska fighters. Nu har vi på Maximum Sports gjort det enkelt att hålla koll på de svenska proffsens framfart. I den här artikeln har vi valt att lista alla matchbokningar för svenska fajters under 2024.

Artikeln uppdateras givetvis löpande och så fort en svensk fighter blir klar för en proffsmatch kommer den att läggas till på listan nedan.

I den här artikeln inkluderar vi även fighters som av olika skäl slåss under annan flagga än Sveriges, men som på ett eller annat sätt har tillräckligt stor relevans och anknytning till svensk MMA, namn som Khamzat Chimaev (Förenade Arabemiraten), Amir Albazi (Irak) och Bernardo Sopai (Albanien) med flera.

Under “Det ryktas”-sektionen nedan kommer vi dessutom att lista matcher som vi vet är i görningen, men som av olika anledningar ännu inte har blivit officiella – eller som det bara ryktas om.

Klicka på ”Nästa” för att bläddra bland alla matchbokningar inom svensk MMA i de olika organisationerna!

Previous1 of 9