Connect with us

Senaste nytt

Bellator MMA kan snart ses i Sverige – så här gör du

Publicerat


Nyheter

Bellator MMA kan snart ses i Sverige – så här gör du

Publicerat 20 maj, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Nya lanseringen öppnar upp MMA-utbudet för svenska tittare

Nu är äntligen väntan över: Bellator MMA kommer nu kunna ses i Sverige!

MMA-organisationen, som ses som näst störst efter UFC av många inom industrin, här tidigare ägts av Paramount. Dessvärre har Paramount tidigare inte haft sändningsavtal i Sverige. 

Nu har Paramount lanserat Pluto TV i Sverige. Med start den 24 juni kan fans se Bellator 282 samt kommande evenemang. 

– För första gången internationellt kommer Pluto TV i Norden att erbjuda livesport. Bellator MMA, den ledande globala MMA-organisationen, kommer att ha en dedikerad kanal som strömmar alla matcher under 2022 exklusivt i Norden, står det i ett pressmeddelande. Det kommer att visas livematcher samt bonus-och arkivmaterial. Fredagen den 24 juni startar BELLATOR 282 med den nederländska mellanviktsvärldsmästaren Gegard Mousasi som tar sig an den obesegrade ettan Johnny Eblen.

Svenska tittare kan se galorna på webben via hemsidan www.pluto.com, via Pluto TV-appen för Apple TV, Android TV, Samsung- och LG-enheter och via mobilappar i App Store och Google Play.

Läs också: 

Svensk seger i Bellator i helgen

I dagsläget finns två högt rankade svenskar i Bellator: welterviktaren och forne UFC-fightern Oliver Enkamp samt lätt tungviktaren Karl Albrektsson

Hittills har Enkamp samlat ihop ett matchfacit på 4-1 i Bellator och besegrade i helgen Mark Lemminger via submission i den tredje ronden. 

 Albrektsson förlorade sin Bellatordebut mot den forne UFC-fightern Phil Davis men har sedan dess radat upp två segrar på domslut. 

Vilka fighters från Sverige vill du se tävla i Bellator? 

Annons

Fler Nyheter