Connect with us

Senaste nytt

Svenska supertalangen signerar historiskt kontrakt – kan tjäna över 100,000!

Publicerat

 

Nyheter

Svenska supertalangen signerar historiskt kontrakt – kan tjäna över 100,000!

By Sofia Gembel

Foto: Chris Önnerby

Muay Thai for Life (MTFL) är den ledande organisationen inom thaiboxning i Sverige och det blev nyligen officiellt att de signerat ett historiskt multi-fight kontrakt med supertalangen Vilda Ekhorn!

Hon är den första som signerar denna typ avtal med MTFL. Kontraktet är giltigt i två år, och under denna tidsperiod får hon en vanlig lön samt bonus för varje vinst via knockout. Dessutom är lönen stegrande för varje vinst!

Ekhorn representerar One Chai och hon kommer från sin senaste match på MTFL Unite Against Cancer som ägde rum i oktober 2023. Här mötte hon samt besegrade den trefaldige norska mästaren och tvåfaldige ISKA-världsmästaren Anne-Line Hogstad.

Förra året gick Ekhorn hela 12 matcher och hon har även vunnit U23-VM, SM och NM! Nästa gång vi ser henne i ringen blir på MTFL 7.0 som äger rum i Stockholm den 31 mars.

     Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av 𝗠𝘂𝗮𝘆 𝗧𝗵𝗮𝗶 𝗙𝗼𝗿 𝗟𝗶𝗳𝗲 𝗦𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀 (@mtfl_series)

I ett inlägg på Instagram skriver MTFL att de är tacksamma för samarbetet mellan dom och Ekhorn, samt att Ekhorns engagemang i thaiboxning är inspirerande. De avslutar med att varmt välkomna henne till organisationen.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

MTFL 7.0: Tillfälligt matchkort

  • Jonathan Larsson vs. Dalian Dawoody
  • Emilia Koivisto vs. Lenka Skundova
  • Mia Trevorrow vs. TBA
  • Vilda Ekhorn vs. TBA

Läs mer


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Fler Nyheter