Connect with us

Hetast Just Nu

Bernardo Sopai vinner titeln via brutal TKO!

Publicerat


Nyheter

Bernardo Sopai vinner titeln via brutal TKO!

 

By Sofia Gembel

Foto: Chris Önnerby

Allstars egna Bernardo ”The Lion King” Sopai ställdes precis mot brasilianske Geovane Vargas i en match som skulle utse den nya bantamviktstiteln i Allstars Fight Night (AFN). 

Ronden började med ett högt tempo där de hittade distansen. Sedan fick vi se några snabba slagväxlingar, och Sopai prickade in ett slag så Vargas föll ner på mattan. Sopai följde efter och tog topposition där han delade ut flera slag. 

Vargas försökte ta sig ur och hitta öppningar, men Sopai hade kontrollen. Han fortsatte att dela ut sina hårda och pricksäkra slag som ledde till att domaren avbröt och Sopai vinner matchen via TKO i första ronden och går hem med bältet i bantamvikt! 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Två raka knockoutvinster i bagaget

Sopai har tränat på och representerat Allstars sedan 2019. Efter en vinst samt en jämn förllsut via domslut i Brave fick han göra upp om den vakanta bantamviktstiteln i Fight Club Rush mot Karlen Minasian. Efter en seg första rond stegrade tempot i den andra och Sopai fick in en klockren hög spark som ledde till avslutet och därmed titeln. 

Sist Sopai hade tävlat var i februari i år då han knockade Julien Lopez endast 20 sekunder in i den första ronden. 

Vargas gjorde proffsdebut år 2014 och har vunnit åtta utav sina tio senaste matcher. Sist Vargas tävlade var för knappt två veckor sedan när han besegrade Gabriel Alem via domslut. 

Läs mer

Vad tyckte du om hur Bernardo Sopai presterade på AFN 4? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter