Connect with us

Svensk MMA

Allstarsstjärnan Felipe Lima tar sikte på danske mästaren: ”Sluta fly”

Publicerat


Nyheter

Allstarsstjärnan Felipe Lima tar sikte på danske mästaren: ”Sluta fly”

Publicerat 5 augusti, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Felipe Lima (11-1), den svensk-brasilianske forne bantamviktsmästaren i Fight Club Rush (FCR), vill göra upp med den danske Oktagon-mästaren Jonas ”Shark” Mågård (14-5)!

Enligt uppgifter till Maximum Sports ska det finnas ett matcherbjudande i Oktagon för ett möte mellan Mågård och Lima. Nu har Lima tagit till sociala medier i försök om att egga igång dansken för att skriva på kontraktet.

– Signera kontraktet som Oktagon skickat dig, skriver Lima. Sluta vara en fegis och acceptera matchen. Jag är trött på att du flyr från mig och försöker undvika denna matchen. Det du gör nu är inte bra för dig. Du har utmanat killen som du slog i din förra MMA-match, du utmanar bara kilar som du vet att du kan besegra. Sluta fly, för folket vill se en bra match, de vill inte se en löpartävling, om de vill det hade de kollat på Usain Bolt. 

– Sist men inte minst: du är en kyckling inte en haj. Signera kontraktet. 

Läs mer

Två av nordens mest lovande talanger 

Mågård tränar på Redline Training Center i Malmö under UFC-veteranen Hamid ”Akira” Corassani

Han har vunnit sex utav sina sju senaste MMA-matcher, inklusive en vinst över Filip Macek som säkrade bantamviktstiteln i Oktagon. Sedan dess har Mågård ven tävlat i boxning och förlorade ett enhälligt domslut mot Vaclav Sivak.

Lima har bott och tränat i Stockholm under de senaste åren och har säkrat fina vinster över Fernando Flores och Evgeny Odnorog i FCR. Den sistnämnde segern säkrade bantamviktstiteln i FCR för Lima. Han blev dock fråntagen titeln efter svårigheter med att klara vikten. 

I dagsläget har ingen av dessa nordiska toppfighters någon match inbokad. Det finns ett matcherbjudande men det återstår att se om det signeras av bägge fighters. 

Vill du se Felipe Lima mot Jonas Mågård? 

Annons

Fler Nyheter