Connect with us

Svensk MMA

Cornelia Holm förlorar titelmatchen i Kanada trots tappert försök

Publicerat


Nyheter

Cornelia Holm förlorar titelmatchen i Kanada trots tappert försök

Publicerat 29 augusti, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Göteborgskan Cornelia ”Conny Future” Holm (5-5) färdades till Kanada förra veckan för att på kort notis utmana om titeln på Pallas Athena Women’s Fighting Championship. Dessvärre blev det ingen seger för blågult. 

Holm ställdes mot den hemodlade talangen Melissa Croden (4-1). Matchen sträckte sig in i den tredje ronden, men väl där hamnade Holm på backen och blev slutligen avslutad via TKO. 

Nu faller Holm in i förlustkolumnen återigen efter att ha säkrat sin första vinst sedan 2019 förra månaden. 

Läs mer

”Stolt över min prestation”

Igår tog Holm till sociala medier för att uttala sig om matchen och nederlaget. 

– Vi tar alla tunga förluster ibland, skrev Holm på Instagram. Jag är fortfarande stolt över min prestation men mest stolt över att jag aldrig tar enkla matcher. Jag åkte till Rocky Mountains på andra sidan världen för att möta en kanadensisk jätte på kort varsel. Jag tror jag hade kunnat vinna, det suger att jag inte gjorde det, men grattis till min motståndare för en fantastisk match!

– Nu ska jag njuta av min sista dag i Kanada, äta en nog med godis för en hel livstid och sedan återvända hem och fortsätta förbättra mig. För jag älskar den här skiten! 

Holm har utan tvekan rätt om att hon aldrig tar enkla matcher. Hittills har hennes senaste förluster varit mot bland andra nuvarande UFC-fightern Lucie Pudilova och ”svenskdödaren” Corrine Laframboise.

”Conny Future” må inte ha fått med sig segern den här gången men det råder inget tvivel om att hon är en äkta krigare som söker sig till de tuffaste utmaningarna. 

Vem borde Cornelia Holm möta härnäst? 

Annons

Fler Nyheter