Connect with us

Svensk MMA

Fernando Flores går titelmatch på hemmaplan i nordiskt derby!

Publicerat


Nyheter

Fernando Flores går titelmatch på hemmaplan mot Edward Walls i nordiskt derby!

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Chris Önnerby

Efter två imponerande avslut i Battle of Botnia (BoB) är nu norrländske Fernando ”El Toro” Flores (12-11) klar för titelmatch i organisationen – mot den finske knockoutartisten Edward Walls (12-9)! 

Mötet kommer att agera huvudmatch på BoB 10, som går av stapeln i Luleå den åttonde juni. 

Nyheten avslöjades av BoBs och det svenska MMA-förbundets Tom Qvarfordt under gästande på Rondvilan Podcast.

Walls är mycket populär i Finland och är känd för sin knockoutkraft. Under de senaste åren hade Walls en tuff vända i Cage Warriors med tre raka nederlag men har sedan dess återvänt med vinster i tv utav sina tre senaste matcher. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Säkrade storslagen knockoutvinst

Flores är en älskad publikfavorit vars orädda fightingstil och fantastiska personlighet gjort honom till en förebild att se upp till. 

Med minnesvärda krig mot många av nordens bästa som Tobias Harila, Felipe Lima och Alexander Lööf har Flores visat prov på både hjärta och pannben. Utöver det har Flores visat den höga nivån han själv håller med imponerande segrar över fighters som Robert Nyström, Sten Saaremae och Michael Deiga-Scheck

På sistone har Flores vunnit ter utav sina fem senaste matcher med två raka avslut i BoB, senast en TKO-seger över spanske Aridane Romero Rodriguez

Läs mer

Vem lämnar Luleå med titeln: Fernando Flores eller Edward Walls? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter