Connect with us

Svensk MMA

Första matchen klar för Excellence FC 4: Två bekanta fighters återvänder!

Publicerat


Nyheter

Första matchen klar för Excellence FC 4: Två bekanta fighters återvänder!

Publicerat 8 september, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Igår annonserades officiellt Excellence Fighting Championship (Excellence FC) 4 och redan redan ett par timmar senare blev den första matchen officiell! Excellence FC kunde igår kväll annonsera ett lättviktsmöte i A-klass mellan Linköpings egna Jafar Yousifi och Anton Ringvall!

Excellence FC 4 äger rum den 15 oktober på Sportcenter Linköping, där alla tidigare evenemang hållits. Biljetter kommer inom kort att släppas på Ticketmaster, annars kan galan ses på stream via fightertv. 

Yousifi är en slipad thaiboxare som briljerade i sin A-klassdebut på Excellence FC 3 tidigare i år. Han ställdes mot Edward Homsi och satte hård press på fötterna tidigt, fram tills han fann avslutet i den andra ronden.

Därefter tog Yousifi en match på kort notis mot supertalangen Martin Corney på Fight Club Rush 13. Yousifi blev kontrollerad på marken i två ronder men hade flera fina stunder på fötterna i den tredje. Det räckte dock inte för seger, och han ligger nu på ett matchfacit på 1-1 inom A-klass-MMA.

Ringvall tävlade också på Excellence FC 3 i ett möte med Redlines Wahid Jarrah. Det var en jämn tillställning som gick alla tre ronder och i slutändan segrade Ringvall via domslut. I sitt senaste framträdande på Shoot Challenge 41 besegrade Ringvall Allstars Saba Gabitsinashvili via submission i den andra ronden. 

Läs mer

Excellence Fighting Championship 4: Tillfälligt matchkort 

  • Lättvikt: Jafar Yousifi vs Anton Ringvall (A-klass)

Vem vinner: Jafar Yousifi eller Anton Ringvall?

ANNONS

Fler Nyheter