Connect with us

Svensk MMA

Här möts rivalerna inför hatmatchen: ”Ska vara mycket blod”

Publicerat


Nyheter

Här möts rivalerna inför hatmatchen: ”Ska vara mycket blod”

Publicerat 11 augusti, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

”Det låter som du redan har förlorat” 

Den 27 augusti går Fight Club Rush (FCR) 13 av stapeln på Solnahallen i Stockholm. Det är en gala med flera intressanta matchningar, bland annat ett par returmatcher. Det finns nog ingen mer framemotsedd returmatch än det laddade mellanviktsmötet som ställer de bittra rivalerna Nabbe Malki och Taylan Isik mot varandra. 

Herrarna möttes först i en framemotsedd A-klassmatch i september 2018. Det var en hätsk uppladdning inför matchen, som gick alla tre ronder. Efter full tid utnämndes Malki till segrare via delat domslut.

Även om agget tillsyns försvann efter matchen så verkar stridsyxan inte ha begravts. De har nu blivit bokade för en returmatch i vad som blir bägges proffsdebut och det är spända känslor inför mötet!

Läs mer

”Han är bra på att ta stryk”

Nu, endast ett par veckor inför deras laddade returmatch, har de mötts igen. I ett avsnitt av FCR:s Face to Face satte rivalerna sig ned tillsammans med värden Victor de Almeida.

Enligt Malki kommer de tunnare handskarna som används i proffs-MMA enbart leda till en snabbare seger. 

– Den enda skillnaden är att när jag träffar med de här tunna handskarna så kommer han sova istället för att backa och springa ifrån mig, säger Malki. Det är den enda skillnaden det kommer vara med de här små handskarna. 

Isik har varit ärlig med faktumet att han inte ser en långvarig MMA-karriär framför sig, men att han lägger allt på denna matchen. 

– Jag har bara en sak kvar att göra, börjar Isik. 

– Du låter redan som en förlorare, avbryter Malki

– Det är bara att gå in där och fucking slå dig på käften och det ska vara mycket blod, fortsätter Isik. 

Utöver det lovar Isik att bryta ner sin motståndare. 

-Jag vet att Nabbe är bra på att ta stryk, det är det jag vet, det är det han är bra på, säger Isik. Det kommer han få fortsätta med. Jag går inte ut och talar om för folk att jag kommer knocka dig, för jag vet att du kommer ta stryk, men jag kommer bryta ner dig. 

Det verkar som att de heta känslorna mellan dessa rivaler aldrig riktigt kallnat. Nu är det dags att göra upp en gång för alla, i FCR:s bur. 

Vem vinner returmatchen: Nabbe Malki eller Taylan Isik? 

Annons

Fler Nyheter