Connect with us

Hetast Just Nu

Khamzat i tårar – efter känsligt möte med föräldralösa flicka

Publicerat


Nyheter

Khamzat i tårar – efter känsligt möte med föräldralös flicka

Publicerat 9 mars, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Inte ens det obesegrade svenske UFC-fenomenet Khamzat Chimaev kunde hålla tillbaka tårarna efter att han träffat en ung flicka med en tragisk historia. 

Medan Khamzat må vara känd för hur skoningslös han är i UFC-buren så har han, precis som alla andra, flera olika sidor. Då han är obesegrad och topprankad i UFC är det kanske förståeligt att hans mjuka sidor inte träder fram lika ofta. 

För tillfället är Khamzat i Ryssland där han bland annat besökte ett barnhem i välgörenhetssyfte. UFC-stjärnan delade ut leksaker, höll en frågestund och talade sedan med flera unga fans. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Khamzat talar med en ung flicka – då kommer tårarna 

Enligt uppgifter gick sedan en ung, föräldralös flicka till Khamzat för att prata. Enligt obekräftade källor ska flickan ha bett Khamzat att lära hennes bröder försvara sig själva och henne eftersom deras far var bortgången och inte kunde göra det. 

Den känslosamma stunden väckte starka känslor hos både åskådare samt Khamzat själv – som fällde tårar framför alla. Den hjärtevärmande stunden visar onekligen en sida hos Khamzat som sällan porträtteras i media. 

Se det vackra ögonblicket nedan! 

Läs också:

ANNONS

Fler Nyheter

Annons