Connect with us

Svensk MMA

Rivalerna Tobias Harila och Samuel Bark möts i Cage Warriors!

Publicerat


Nyheter

Rivalerna Tobias Harila och Samuel Bark möts i Cage Warriors!

Publicerat 13 juli, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Ett laddat svenskmöte kommer att äga rum i London

Tobias Harila, Samuel Bark. Foto Stev Bonhage, ANdres Viracca

Nu är det klart: de svenska rivalerna Tobias ”Bad Intention” Harila (10-2) och Samuel Bark (4-1) kommer att ryka ihop! 

Harila var inplanerad att möta britten James Hendin på Cage Warriors 141, men lämnades utan motståndare när Hendin tvingades dra sig ur mötet på grund av skada. 

Maximum Sports var först med att rapportera om att en match mellan Harila och Bark var i förhandlingsfasen. Nu har insatta källor bekräftat att matchen blir av på Cage Warriors 141 i London nästa lördag den 22 juli. 

Läs mer

Hätsk rivalitet 

Harila och Bark har munhuggits under en längre tid. De har utmanat varandra i förhoppning om att mötas i thaiboxning för att avgöra vem den mest hårdhänta svenska fjäderviktaren är. 

Bark ställdes sedan mot Harilas vän och lagkamrat Alexander Lööf i huvudmatchen på Fight Club Rush 12. Efter tre jämna ronder segrade Lööf via delat domslut, men Bark var redo att ta upp stridsyxan återigen. 

– Vi kan ha beef om de vill, men jag tror inte de vill kriga mot mig liksom, jag tror inte det, sade Bark till Maximum Sports.

– Behöver jag ens säga något? Trodde redan Alex dragit ett streck över den så kallade ”beefen”, svarade Harila till Maximum Sports. VFC är redo för vemsomhelst. 

Sedan dess har Bark återvänt till vinstkolumnen med en poängvinst över Alexandru Chitoran.

Harila har ett matchfacit på 2-1 i Cage Warriors, båda vinsterna har säkrats via brutal knockout i den första ronden – senast över Decky McAleenan i lättvikt. 

Vem vinner på Cage Warriors 141: Tobias Harila eller Samuel Bark? 

Annons

Fler Nyheter