Connect with us

Svensk MMA

Samuel Bark klar för ny match – möter obesegrad talang i stororganisationen!

Publicerat


Nyheter

Samuel Bark klar för ny match – möter obesegrad talang i stororganisationen!

Publicerat 18 januari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Rekordsvensken Samuel ”Sammon Decker” Bark (8-1) kommer att fortsätta med sitt hektiska matchtempo och hoppas på att bli den första att besegra Losene ”Black Panther” Keita (9-0).

Sedan sin proffsdebut i oktober 2021 har Bark hunnit gå hela nio matcher. Han hoppades på att tävla under januari 2023 men får nöja sig med Oktagon 39 i München den elfte februari istället.

Det var stororgansiationen Oktagon som meddelade om matchningen via sociala medier.

 

     Visa detta inlägg på Instagram           

 

Ett inlägg delat av OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Läs mer

Var sjuk inför förra matchen

Hittills har Bark nästan enbart gått från klarhet till klarhet, med endast en jämn poängförlust mot Alexander Lööf som enda nederlaget. Bark har uttryckt en önskan om returmatch, men det återstår att se om det sker utanför UFC.

I dagsläget sitter Bark på fem raka segrar, bland annat över Tobias Harila. Sist ”Sammon Decker” tävlade var på Cage Warriors nyårsgala där han gick tre ronder mot holländaren Orlando Wilson Prins

Bark vann matchen men var besviken över sin prestation. Hans manager Majdi Shamas avslöjade sedan att Bark varit sjuk inför mötet

Keita är baserad i Belgien och har gjort ett starkt avtryck på den lokala scenen men flera brutala knockouter. 

I Oktagon har Keita tre vinster i MMA, samt en i thaiboxning. ”Black Panthers” senaste MMA-vinst var en knockout mot Ivan Buchinger – som Conor McGregor besegrade för att ta sig till UFC. 

Vem vinner: Samuel Bark eller Losene Keita?

ANNONS

Fler Nyheter