Connect with us

Svensk MMA

Samuel Bark vinner jämn match på UAE Warriors 30

Publicerat


Nyheter

Samuel Bark vinner jämn match på UAE Warriors 30

Publicerat 2 juli, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Den erfarne, svenske thaiboxningsstjärnan Samuel Bark (4-1) återvände nyligen på UAE Warriors 30 för ett möte med den rumänske talangen Alexandru Chitoran (4-2).

Tidigt in i matchen märktes det att Chitoran inte villa ha med Bark att göra stående. Rumänen dök på nedtagning efter nedtagning medan Bark försvarade skickligt. 

På fötterna och i clinch var det Bark som gjorde all skada medan Chitoran desperat försökte säkra nedtagning. Efter tre ronder av liknande action, där Bark träffade med flera knän och slag, segrade svensken via delat domslut.

Läs mer

Förlorade delat domslut i jämn huvudmatch

Bark är har länge varit en av Sveriges allra bästa thaiboxare och han har gått över 70 thaiboxningsmatcher. 

Han tog klivet till proffs-MMA i oktober förra året på Wolf Fight Promotion 3 och knockade Baysangur Makaev brutalt i den första ronden. Han följde upp med ytterligare två segrar och bokades därefter för ett möte med Västeråsstjärnan Alexander Lööf i huvudmatchen på Fight Club Rush 12. 

Det blev en jämn tillställning som gick tiden ut och slutligen förlorade Bark via delat domslut. Han tog dock förlusten på ett bra sätt och har inte helt begravt stridsyxan än vad gäller Västerås Fight Club

Vem borde Samuel Bark möta efter segern på UAE Warriors 30?

Annons

Fler Nyheter