Connect with us

Svensk MMA

Svenske knockoutartisten klar för toppmatch i Europajätten KSW!

Publicerat

 

Nyheter

Svenske knockoutartisten klar för toppmatch i Europajätten KSW!

Publicerat 9 januari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Göteborgaren Sahil ”The Prince” Siraj (7-1) är utan tvekan en av Sveriges bästa doldisar och nu väntar ett toppmöte med polske Lukasz Rajewski (11-8)!

Nyheten avslöjades i en intervju med Frontkick.online. Matchen äger rum på KSW 78 i Polen den 21 januari.

– Han möter en väldigt tuff polsk kille, en väldigt känd polsk fighter i KSW; sade Sirajs manager Majdi Shamas i intervjun. Det är en bra fight för Sahil Siraj. Han har en bra vinstsvit. Detta är hans år. Han kommer åstadkomma stora saker detta året.

Läs mer

Nästan alla vinster på knockout!

Siraj härstammar från Afghanistan men kallar nu Göteborg för sitt hem. Han har en gedigen bakgrund inom kickboxning och tävlade flitigt i sitt hemland innan flytten till Sverige.

Siraj gjorde sin proffsdebut i oktober 2015 och radade upp fyra raka segrar – tre via knockout i den första ronden! Därefter fick Siraj en match i stororganisationen Brave CF mot italienaren Gregorio Davide La Torre. Motståndaren visade mycket hjärta men Siraj dominerade matchen från start till slut i tre hela ronder, och kammade hem en poängvinst.

I sin följande match ställdes Siraj mot den österrikiske toppfightern Arbi Mezhidov i huvudmatchen på Fight Club Rush 9. Det var en jämn match som gick alla tre ronder, efter full tid segrade Mezhidov via ett jämnt och kontroversiellt delat domslut. Sirajs team skickade en protest gällande resultatet men det avslogs av SMMAF.

På hemmaplan i Göteborg återvände Siraj till vinstkolumnen med en knockout över Lukasz Świrydowicz. Sist han var aktuell avslutade Siraj brasilianske Maycon Bezerra på Superior Challenge 25.

Polske Rajewski har också tävlat i kickboxning och har gått match i många stora organisationer som Cage Warriors och ACB. Han har dock gått hela nio matcher i KSW där han är ett stort namn.

I dagsläget kommer Rajewski från två raka förluster via submission.

Hur slutar Sahil Siraj vs Lukasz Rajewski?

ANNONS

Fler Nyheter