Connect with us

Svensk MMA

WOW! Samuel Bark knockar Tobias Harila i Cage Warriors!

Publicerat


Nyheter

WOW! Samuel Bark knockar Tobias Harila i Cage Warriors!

Publicerat 22 juli, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

De svenska rivalerna och knockoutartisterna Tobias ”Bad Intention” Harila (10-3) och Samuel ”Sammon Dekker” Bark (5-1) gjorde upp på Cage Warriors (CW) 141 i London i natt. 

Efter att en rivalitet byggts upp fick Bark chansen att på två veckors varsel ersätta Harilas ursprungliga motståndare på CW 141. 

Bark dök in direkt i clinch men blev vänd och hamnade på botten. Harila tog snabbt ryggen men de ställde sig upp och separerade. På fötterna var det relativt jämnt men Bark sökte ofta clinch för att träffa med knän. Med drygt en minut in fick Bark in en fällning men Harila vände positionen och hamnade på topp, dock bara tillfälligt. 

I den andra ronden inledde Bark starkt på fötterna och träffade med många slag, sparkar och knän. I clinch mot buren träffade Bark sedan med ett klockrent knä mot huvudet som knockade Harila. 

Läs mer

Sveriges bästa striker i fjädervikt? 

Harila imponerade tidigt i det svenska MMA-landslaget och fortsatte visa stark potential som proffs. Han radade upp imponerande avslut över fighters som Fernando Flores och Rafael Macedo och gjorde sig känd för sin aggressiva strikingstil. 

Efter att ha segrat i årets svenska MMA-match 2020 mot Adam Westlund fick Harila en chans att tävla för Cage Warriors. 

”Bad Intention” briljerade i sin första match men förlorade sin andra via ett snöpligt domslut där motståndaren höll sig på utsidan majoriteten av matchen. Harila återvände med ännu en imponerande knockoutseger innan han bokades för match på CW 141. 

Bark har en meriterad och gedigen bakgrund inom thaiboxning och fick sitt smeknamn, en hyllning till thaiboxningslegendaren Ramon Dekkers, på grund av sin briljans i buren. 

Hallänningen gjorde proffsdebut mot Baysangur Makaev på Wolf Fight Promotion 3 i oktober 2021 och segrade via förra årets mest brutala svenska knockout. Efter ytterligare två segrar bokades Bark för match mot Harilas lagkamrat och vän Alexander Lööf på Fight Club Rush 12. Det var en jämn tillställning som gick tiden ut, och efter tre ronder segrade Lööf via delat domslut. 

Bark återvände till vinstkolumnen med en poängseger över Alexandru Chitoran i UAE Warriors, och ställde sedan upp för att möta Harila. 

Vem borde Samuel Bark möta efter segern mot Tobias Harila? 

Annons

Fler Nyheter