Connect with us

svenska fighters

Exklusivt: Nicholas Bryant gör comeback till ringen!

Publicerat


Nyheter

Exklusivt: Nicholas Bryant gör comeback till ringen!

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: ”Salty” Stefan Romare

Svensk thaiboxning är onekligen på uppgång och landets stjärnor börjar få ett stort lyft. Nu kan Maximum Sports avslöja att Göteborg Muay Thais Nicholas Bryant kommer att göra comeback efter drygt ett års frånvaro!

Bryant, trefaldig svensk mästare i thaiboxning, kommer att återvända på Muay Thai for Life 7.0, som äger rum på Quality Hotel  Friends i Solna, Stockholm söndag den 31 mars. 

Bryants motstånd är inte klart i dagsläget, men det ryktas vara en lovande fighter från de brittiska öarna.

Bryant har utöver tre SM vunnit brons i VM och har ett matchfacit på 2-1 i MTFL där han vann en WMC-titel i sin seger över franske Florent Louis-Joseph på MTFL 1.0.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Intar Stockholm för första gången 

MTFL 7.0 blir organisationens första event i Sveriges huvudstad. Hittills har nästan alla event gått av stapeln i Göteborg. Det senaste eventet som hölls utanför Göteborg var MTFL 4.0 som ägde rum i Malmö i december 2022 – samma gala där Bryant sist gick match. 

MTFL-promotor Patrick Thomsen ser fram emot att debutera i Stockholm.

– Förra året var otroligt framgångsrikt för MTFL och nu siktar vi på att uppnå nya höjder, nå ut till en bredare publik och sätta nya rekord under 2024, med start i Sveriges huvudstad, säger Thomsen till Maximum Sports. Sedan starten av MTFL har målet varit att bli den allra bästa thaiboxningsgalan i Norden – det är vi redan, men det tar inte slut där. Vi kommer fortsätta att utvecklas, växa och siktar på att bli en av de ledande kampsportsorganisationerna i Norra Europa. Snart kommer vi behöva sätta nya mål att överträffa, vi blir bara större och bättre. 

MTFL 6.0 var organisationens hittills mest lyckade gala och mycket talar för att nästkommande gala skulle kunna överträffa det. 

Läs mer

Vem vill du se Nicholas Bryant möta i sin återkomst? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter