Connect with us

svenska fighters

Freddy ”Krueger” klar för match i MTFL – returmatchen på gång?

Publicerat


Nyheter

Freddy ”Krueger” klar för match i MTFL – returmatchen på gång?

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Stämningen är het på den svenska thaiboxningsscenen och det håller på att nå skållande höjder. Publikfavoriten, forne svenske mästaren och stigande stjärnan Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez har precis tecknat ett matchkontrakt med Muay Thai for Life!

Det var Castro själv som annonserade kontraktsigneringen via sociala medier.Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Freddy Castro Gonzalez (@freddykruegeer)

I dagsläget spekulerar fansen hejvilt kring vem motståndet blir, det finns dock en fighter som alla sneglar mot.

Tidigare i år genomförde Maximum Sports en One on One-intervju med Nasim Kazem – som mötte Castro på MTFL 2.0 i mars 2022 i en het drabbning mellan Stockholm och Göteborg.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

I Kazems intervju med Maximum Sports uttryckte han en önskan om att gå en returmatch mot Castro, då han förlorade det första mötet via jämnt delat domslut.

– Jag har inte tänkt på resultat riktigt mycket men han vann och det är bara att acceptera att han vann men jag hade kunnat gå en rematch, sade Kazem. Det hade jag kunnat göra.

Det har gått bra för bägge fighters sedan de först möttes. 

Inte långt efter det klassiska mötet gick Castro vidare till att besegra Robin Sundlöf – vän och lagkamrat till Kazem – i den delade huvudmatchen på MTFL 3.0. Sedan sadlade Castro om helt och flyttade till Pattaya, Thailand för att träna under den legendariska svenske thaiboxningscoachen Chris Foster på Venum.

Kazem gick två av förra årets bästa svenska thaiboxningsmatcher. Först ett blodigt krig med Linus Bylander där Kazem förlorade ett domslut.  I sitt senaste framträdande besegrade Kazem Amir El-Dakkak – som tränade tillsammans med Castro i våras.

Läs mer

Vem borde Freddy Castro möta i sin återkomst till MTFL?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Fler Nyheter