Connect with us

UFC

Efterlängtade trilogimatchen om UFC:s fjäderviktstitel är på gång!

Publicerat


Nyheter

Efterlängtade trilogimatchen om UFC:s fjäderviktstitel planerad för sommaren!

Publicerat 6 maj, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Kommer rivaliteten avgöras en gång för alla?

Efter två jämna möten är nu en tredje match om UFC:s fjäderviktstitel på väg för den regerande mästaren Alex Volkanovski och den forne mästaren Max Holloway

Trilogimatchen är ännu inte officiell, men enligt Ariel Helwani så är matchen i planeringsfasen och avsedd för UFC 262 den andra juli. 

LÄS OCKSÅ:

Två titelmatcher – två jämna domslut

Holloway var fjäderviktsmästare från 2017-2019 när han förlorade ett jämnt domslut på Volkanovski på UFC 245. De gick returmatch på UFC 251 i ännu ett jämnt möte som också gick tiden ut. Återigen var det Volkanovski som vann via domslut men den här gången fanns det fler som ansåg att Holloway förtjänade vinsten. 

Sedan dess har Volkanovski försvarat titeln två gånger. Först slog han Brian Ortega i en av förra årets bästa matcher – där han var nära på att fastna i en submission. Senast besegrade han Chan Sung Jung via TKO i en dominant prestation. 

Holloway har efter UFC 251 bjudit på två strålande prestationer. Först en rekordsättande kross över Calvin Kattar och senast ett underhållande femronderskrig mot Yair Rodriguez

Vem lämnar UFC 276 med titeln: Alex Volkanovski eller Max Holloway? 

Annons

Fler Nyheter