Connect with us

UFC

Dana White om bråket mellan McGregor & Chandler: ”Borde inte ha hänt”

Publicerat


Nyheter

Dana White om bråket mellan McGregor & Chandler: ”Borde inte ha hänt”

Publicerat 6 mars, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Conor McGregor (22-6) och Michael Chandler (23-8) kommer att agera coacher i fightingbaserade realityserien The Ultimate Fighter (TUF), men enligt UFC-chefen Dana White har det skurit sig mellan dessa toppfighters. 

Tydligen så ska herrarna ha haft en respektfull relation inledningsvis, men sedan skedde något som ändrade det. 

– Chandler och Conor vad väldigt respektfulla mot varandra och sedan började saker eskalera, vilket ni kommer se i serien, berättade White på presskonferensen efter UFC 285. De gillar inte varandra nu. Mycket skit hände i fredags. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Jag hade varit där fortare förr i tiden…”

Enligt White så fick han ta sig till TUF-huset fort men att saker hann gå överstyr då han inte är lika ung som han en gång var. 

– Det var mycket skit som hände i fredags, fortsatte White. Jag kollar inte på vad som är bra eller dåligt för serien. Det som händer, det händer. 

– Sakerna som skedde borde inte ha hänt och jag håller på att bli gammal. Jag hade varit där fortare förr i tiden, men det var inte bra. 

Hittills finns det inga detaljer om vad som hände mellan McGregor och Chandler, så fansen får helt enkelt kolla på TUF när det släpps för att veta. 

Efter att ha agerat coach kommer McGregor att återvända till buren för första gången sedan sommaren 2021 för att ta sig an Chandler.

Båda fighters har förlorat tre utav sina fyra senaste matcher och är i sort behov av vinst. Bägge fighters kommer senast från förluster mot Dustin Poirier.

Som tur är kan de lösa deras konflikt inne i oktagonen när det väl är dags att drabba samman. 

Läs också:

Vad tror du Dana White syftar på med bråket mellan Conor McGregor och MIchael Chandler? 

ANNONS

Fler Nyheter