Connect with us

UFC

Fighterns galna historia – ville slåss mot Khamzat i en hiss!

Publicerat


Nyheter

Ian Garry berättar galen historia – ville slåss mot Khamzat i en hiss!

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stev Bonhage

Den irländske welterviktaren Ian Garry har skapat många rubriker på sistone och hans berättelse om Khamzat Chimaev lät enbart spä på den existerande kontroversen. 

MMA-världen har varit skoningslösa mot Garry och hans fru Layla Ann Lee efter obekräftade påståenden om deras okonventionella äktenskap. De existerande ryktena och påståendena lär enbart bli alltfler efter Garrys senaste berättelse. 

Garry berättade nyligen om en händelse där han stötte på Khamzat i en hiss och började fantisera om ett slagsmål mellan de. 

– Jag kan berätta om en rolig grej som hände med Khamzat, berättade Garry till MMA On Point. Vi gick in i hissen och jag och min fru stod där och tryckte på knappen. Dörrarna öppnades och där stod Khamzat med sin fru… Jag hade älskat att slåss där. Jag hade älskat att bara svinga med Khamzat mitt i hissen.

Garrys fru Lee försökte sedan få Garry att starta ett bråk – dagen innan Khamzats match mot Gilbert Burns

– Min fru kollade på mig med enorma ögon och sa: ”Gör det, slåss mot honom!” I mitt huvud så tänkte jag: ”Min lagkamrat kommer slåss mot honom imorgon. Jag kommer fan inte att sabba det. Det är två kvinnor härinne. Han och jag kommer att slåss till döden om vi gör det i en hiss!” Vi kliver ur hissen och min fru bara kollar på mig och säger, ”Du är en mes”.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Båda två obesegrade i UFC 

Bägge fighters är två av de hetaste talangerna i UFC. Garry tävlar i welterviktsdivisionen med hela sex rak segrar via avslut – halva via avslut. Härnäst kommer Garry ta sig an topprankade Vicente Luque på UFC 296 om drygt två veckor. 

Khamzat har tidigare varit i welterviktsdivisionen men har mer eller mindre flyttat till mellanviktsdivisionen. Han har hittills två vinster i mellanvikt, senast över den forne welterviktsmästaren Kamaru Usman

Många fans har förutspått och efterfrågat ett möte mellan Garry och Khamzat, det återstår att se om hisshistorian motiverar fram något inom en nära framtid. 

Läs mer

Tror du att Ian Garry och Khamzat Chimaev någonsin kommer mötas? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter