Connect with us

Hetast Just Nu

UFC 299: Dustin Poirier knockar Benoit Saint Denis brutalt!

Publicerat


Nyheter

UFC 299: Dustin Poirier knockar Benoit Saint Denis brutalt!

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Dustin ”The Diamond” Poirier och Benoit Saint Denis ställdes mot varandra i natt i den delade huvudmatchen på UFC 299. 

Fransmannen Saint Denis gick på en nedtagning tidigt och fick den, men fick ta sig ur en giljotin så fort de hamnade på marken. Efter flera omställningar tog de sig upp och Saint Denis började träffa med hårda, stående armbågar. 

Saint Denis tog sedan matchen till mattan återigen, hotade från topp och avslutade ronden med ett armbarförsök. 

Den andra ronden inleddes med mer intensiv press från Saint Denis men han blev träffad av ett hårt slag som skakade honom. Poirier försökte med en giljotin än en gång men Saint Denis tog sig ur och fortsatte hota på marken. 

De återvände till fötterna där Poirier träffade med en en hård vänster som var början på slutet. Saint Denis försökte hålla sig kvar i matchen men Poirier träffade med allt fler slag, sänkte och avslutade sin motståndare.

Poirier är numera tillbaka i vinstkolumnen på storartat vis. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Veteran mot stigande talang

Poirier gick från att vara en något ojämn fighter i fjädervikt till en före detta interimmästare och älskad publikfavorit i lättvikt när han flyttade upp en viktklass. 

Sedan han tagit plats i lättvikt har Poirier bjudit på minnesvärda krig i segrar över fighters som Max Holloway och Dan Hooker, han äntrade dock UFC 299 med en förlust mot Justin Gaethje i ryggen.

Saint Denis är en av de hetaste talangerna från Frankrike sedan Ciryl Gane gjorde entré i UFC. Trots en förödande förlust i sin UFC-debut – som skedde på kort notis i en högre viktklass – har Saint Denis etablerat sig som en av lättviktsdivisionens mest våldsamma fighters. 

Inför UFC 299 hade Saint Denis hela fem raka segrar på avslut. 

Läs mer

Vad tyckte du om Dustin Poirier vs Benoit Saint Denis? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter