Nyheter

Daniel Cormier talar ut: McGregor borde möta forne titelutmanaren härnäst

Publicerat 2 december, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Superstjärnan Conor McGregor bör möta den forne Bellatormästaren och UFC-titelutmanaren Michael Chandler – om du frågar den forne dubbelmästaren Daniel Cormier

McGregor tog nyligen till Twitter för att annonsera att han planerar att börja testas av antidopingorgansiationen USADA i februari, och att han planerar att boka en match därefter. 

Det sprakade igång diskussion och spekulation på MMA-showen DC & RC och det var då som Cormier kom med sitt förslag. 

Läs mer

Kommer från förlust i en av årets bästa matcher

Chandler var aktuell så sent som förra månaden i ett möte med publikfavoriten Dustin Poirier. Det var en spännande match där bägge fighters hade sina stunder, men i slutändan segrade Poirier via submission. 

Trots förlust så anser Cormier att Chandler gjort nog för att förtjäna ett möte med McGregor. 

– Jag tycker det bör vara Michael Chandler, sade Cormier. Michael Chandlers senaste match visade varför han kan få Conor McGregor-matchen. RC, när vi såg honom brotta Dustin Poirier, och trots att han är en brottare som är i fenomenal form, så blev han trött i den tredje [ronden]. När han blev trött så begick han ett misstag, och Dustin submittade honom. 

Cormier tror också att Chandlers orädda stil är något som McGregor skulle välkomna. 

– Men han är också villig att stå och utbyta slag med en kille som slår hårt och som är, främst av allt, en striker, och han testade sig själv, sade Cormier. Eftersom han fightas på ett sätt som får en kille som McGregor att säga: ”Vänta lite, jag vill möta honom. För jag vet att detta är en kille som kommer vara där för att fightas, denna killen kommer bli träffad, och jag vet att denna killen inte kommer försöka brotta mig hela matchen… han kommer stå med mig och har inte samma strikingbakgrund som jag har.”

Borde Conor McGregor möta Michael Chandler härnäst? 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.