Nyheter

Publikfavoriten "Freddy Krueger" går tiden ut på Rajadamnern World Series mot tuffaste motståndaren hittills!

Publicerat 29 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Den svenske publikfavoriten och forne thaiboxningsmästaren Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez gick nyligen sin tuffaste match hittills mot den mycket meriterade thailändaren  Jawsuayai Sor. Dechaphan – som hade över 50 vinster och drygt 70 matcher sammanlagt. 

Thailändaren inledde starkt och lyckades även sänka ”Freddy Krueger” vid mer än ett tillfälle. Desto längre matchen gick så desto tröttare blev dock Dechapan. Castro gjorde sitt bästa för att försöka kamma hem ett avslut och avslutade starkt i den tredje och sista ronden, men det räckte inte för seger. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Dessvärre fick Castro se sig besegrad efter full tid och förlorade ett enhälligt domslut med siffrorna 29-26, 29-26, 29-26. 

Med tanke på motståndarens erfarenhet, meriter och höga ranking är dock matchen verkligen inget att skämmas över för svensken, som gjorde en stark insats mot sin tuffaste motståndare hittills. 

Hakan höll väl och hade det varit fem ronder istället för tre hade resultatet mycket väl kunnat vara annorlunda. 

Mötet med Dechapan var Castros tredje match i Thailand på relativt kort tid. Hittills har han lyckats med två segrar, en på knockout samt en på domslut. 

Läs mer

Vad tyckte du om Freddy Castro Gonzalez insats på Rajadamnern World Series? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.