Nyheter

Nate Diaz söks av polis - arresteringsorder utfärdad

Publicerat 25 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

New Orleans Polis har nu utfärdat en arresteringsorder mot den forne UFC-stjärnan Nate Diaz. 

Det var i helgen i New Orleans, Louisiana, som Diaz hamnade i ett bråk på gatan med en man vid namn Rodney Peterson, bakgrunden till bråket är okänt.

Det har förekommit obekräftade rykten om att Peterson ska ha någon slags koppling till Paul-bröderna. Det kan dock snarare vara kopplat till ett större bråk som skedde på Misfits Boxing i New Orleans tidigare samma kväll, där Diaz kastade en vattenflaska på Netflixstjärnan Charles de Moor.

Karen A. Boudrie, talesperson för New Orleans-polisen, kunde nyligen meddela att Diaz officiellt söks av polisen för misshandel av mildare graden. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Bokad för att möta Jake Paul 

För drygt två veckor sedan annonserades en megamatch i boxning mellan Diaz och Jake Paul, avsedd för den femte augusti i Texas. Det är en av årets största kampsportsmatcher från ett mainstreamperspektiv. 

Diaz riskerar ett maxstraff på åtta år samt 2,000 dollar i böter, eller enbart böterna. Matchen mot Paul är därmed i fara även om det är extremt osannolikt att Diaz döms till maxstraffet på åtta år. 

Hittills har varken Diaz eller hans team kommenterat ärendet. 

Läs mer

Tror du att Nate Diaz kommer gå till polisen? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.