Nyheter

Michael Chandler ger en uppdatering - matchen mot McGregor kan dröja

Publicerat 4 maj, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Nyligen blev det klart att säsong 31 av The Ultimate Fighter med Michael Chandler och Conor McGregor som coacher kommer ha premiär den 30 maj på UFC Fight Pass. 

Chandler och McGregor kommer att mötas i vad som onekligen blir en av årets största matcher – men frågan är när matchen väl blir av. 

Enligt uppgifter från antidopingkommissionen USADA har McGregor inte uppfyllt alla krav avseende rena tester. I en intervju med ESPN berättade Chandler att bokningen av matchen kommer dröja till slutet på året. 

– Jag vet inte vad överenskommelsen är, sade Chandler. För mig hade det varit OK med två rena tester, jag har inga problem med två rena tester. Jag kunde inte bry mig mindre. Om du testar rent två gånger, så låter det som att du är ren för mig. Vid detta läget, vem är jag att säga vad kraven bör vara? Jag är redo för honom att bli godkänd eller bara få ett svar. Just nu har vi inget svar. 

När Chandler tillfrågades om när han tror matchen blir av svarade han: ”Senare till hösen eller vinter som senast. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Oavsett när de möts så kommer bägge lättviktsstjärnor utan tvekan behöva en seger. 

McGregors senaste vinst var en kross i första ronden över Donald ”Cowboy” Cerrone i början av 2020. Chandlers senast vinst var en spektakulär knockout över veteranen Tony Ferguson, i maj förra året. Bägge fighters kommer, intressant nog, från förluster mot samma fighter: Dustin Poirier. 

Läs mer

När tror du Michael Chandler vs Conor McGregor blir av? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.