Nyheter

UFC 289: Charles Oliviera vinner genom TKO redan i första ronden!

Publicerat 11 juni, 2023

By Sofia Gembel

Kvällens delade huvudmatch på UFC 289 var mellan Charles Oliviera och Beneil Dariush i en lättviktmatch. Dessa två fighters bjöd verkligen på en underhållande fight! 

Oliviera lyckades vinna matchen redan i första ronden genom TKO! Dom började ronden med utdelning av både sparkar och slag, för att sedan ta plats på mattan. Dariush tog toppositionen och fick in några hårda slag, när Oliviera besvarade med försök till submission.

De tog sig upp i stående igen där Oliviera prickade in en huvudspark på Dariush och la sedan till sina hårda slag. Detta fick domaren att stoppa matchen och Oliviera stod som segrare.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Förra gången såg ni 10 % av mig, nu såg ni 120%”

Efter matchen sa Oliviera ”Tack så mycket, Charles Oliviera är namnet på mästaren”. Han la sedan till ”Förra gången ni såg mig i buren så såg ni bara 10% av mig, men nu såg ni 120%”. Oliviera sa även att han är redo för en revanschmatch mot Islam Makhachev.

Läs mer

Tror du att vi får se en revanschmatch mellan Oliviera och Makhachev?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.