Nyheter

Vilda Ekhorn proffsdebuterar på Muay Thai For Life!

Publicerat 9 juli, 2023

By Lisa Melin Johansson

Den 28 oktober är det åter igen dags för Muay Thai For Life (MTFL) att ta över Partille Arena i Göteborg, och under söndagen avslöjades det att ett av Sveriges hetaste namn inom thaiboxning gör proffsdebut på galan: Vilda Ekhorn!

Ekhorn, hemmahörande Stockholmsklubben Onechai Muay Thai, kommer senast från världsmästerskapen i Bangkok där hon erövrade guldmedaljen i U23 -54 kg. Dessförinnan har vi sett henne briljera på bland annat Stockholm Fight Night, med en TKO-vinst över meriterade Vanessa Romanowski. Totalt innehar Ekhorn ett matchfacit på 16-4.

Läs mer: Intervju med Vilda Ekhorn om stenhårda matchen på Sthlm Fight Night

Nu kliver den unga talangen för första gången in i ringen som proffs, mot en motståndare som ännu inte tillkännagivits. Oavsett vem hon möter kan vi räkna med en fartfylld match och hårda smällar, då Vilda Ekhorn gjort sig känd för sina tunga tekniker och sin förmåga att landa långa kombinationer.

Med den kommande galan, som går under namnet Unite Against Cancer, bryter MTFL:s VD Patrick Thomsen ny mark genom att uppmärksamma cancer och donera eventets intäkter till den svenska cancerfonden. Biljettinformation kommer släppas inom kort, och galan kommer i vanlig ordning att streams på DAZN.

Läs mer: Muay Thai for Life annonserar välgörenhetsgalan Unite Against Cancer: ”En unik upplevelse”

Läs mer

Vem vill du se Vilda Ekhorn möta på MTFL?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.