Nyheter

McGregor namedroppar tre stora namn som hans planerade motståndare!

Publicerat 13 augusti, 2023

By Sofia Gembel

Foto: UFC

Nu har det gått mer än två år sedan sist vi såg Conor ”The Notorious” McGregor slåss i buren. Det har varit mycket prat och många rykten fram och tillbaka gällande om samt när vi kommer få se honom göra sin retur i UFC. 

I en intervju med TalkSport igår på Anthony Joshua vs. Robert Helenius boxnings event, namedroppade ”The Notorious” vissa stora MMA-fighters namn som hans planerade motståndare.

McGregor fick frågan ”När kommer du tillbaka?” och han svarade snabbt ”I december” (han syftar på UFC 296). Han fick då följdfrågan om vem han kommer möta, han log och svarade(Michael) Chandler”.

Reporten svarade något glatt förvånad ”Jaha så du kommer göra det?” och McGregor log ännu större och svarade ”Ja jag måste göra det, jag kommer slå honom.”. 

McGregor fortsatte med ”Chandler står näst på tur i december, sen (Justin) Gaethje BMF (titelmatch) och sen är det dags för det tredje mötet med Nate (Diaz).

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

19 av 22 vinster via KO

McGregor tävlar i lättvikt och har ett matchfacit på 22-6, varav 19 av hans vinster har varit via KO. Det kanske inte är så förvånande med tanke på att han har sin boxningskarriär i ryggen. 

Hans senaste två matcher var båda mot Dustin Poirier, som slutade med två förluster för McGregor. Han har tidigare mött stora namn som Khabib Nurmagomedov, Nate Diaz och José Aldo.

Läs mer

Tror du att vi kommer få se McGregor möta dessa stora fighters i framtiden?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.