Nyheter

Freddy "Krueger Castro går tiden ut i tapper insats mot "Superman"

Publicerat 16 september, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: RWS

Den svenske succéthaiboxaren och publikfavoriten Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez gick nyligen en av sitt livs tuffaste matcher mot den stigande stjärnan och landslagsfightern ”Superman” Banchamek i Rajadamnern World Series. 

Inför matchen hade Castro vind i sina segel med en vinst över japanske Yuto Numponthep i bagaget. 

”Superman” var dock lärling till den levande legendaren Buakaw Banchamek.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Återhämtade sig från tuff sänkning 

Den första ronden var väldigt jämn där bägge fighters hade sina stunder. ”Superman” fightades i southpawposition och hans raka vänster var ett ständigt farligt vapen. 

I den andra ronden träffade ”Superman” med en hård vänster precis när ”Freddy Krueger” slängde en spark vilket lämnade svensken på kanvasen. Även om det troligtvis var mer en fråga av balans räknade domaren det som en sänkning och gav Castro en räkning. 

Den tredje ronden var intensiv men återigen träffade ”Superman” med sin raka vänster vilket skickade ner Castro. Svensken återhämtade sig och började jaga sin numera betydligt mer passiva motståndare – som backade under mycket av tiden och försökte gå tiden ut. 

Trots bra stunder och ett starkt avslut till den tredje ronden fick Castro se sig besegrad via domslut med siffrorna 30-26, 30-26, 30-26.

Castro har nu ett matchfacit på 3-2 i Thailand. 

Läs mer

Vad tyckte du om Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez mot ”Superman” Banchamek?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.