Nyheter

Jaffa Kundo tok-knockar Megic Mike efter 26 sekunder!

december 30, 2023

 

By Sofia Gembel

Foto: Chris Önnerby

Den delade huvudmatchen på AFN 4 ägde precis rum, och här såg vi en match i supertungvikt mellan Megic Mike och Jaffa Kundo

Matchen började med att Megic Mike placerade en spark på sin motståndare, som Kundo sedan besvarade med en spark. Det dröjde inte många sekunder innan Kundo prickade in ett hårt slag som fick Megic Mike att falla ner på mattan.

Kundo slutar som segrare via KO (slag) efter endast 26 sekunder in i första ronden!

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

”Jag ska visa upp mer utav vad jag tränat”

Vi har tidigare sett Megic Mike på en av AFN’s galor, nämligen på AFN 2 där han ställdes mot Ralle Rallz i galans huvudmatch. Här vann Megic Mike via TKO i andra ronden. 

I en intervju med Käftsmällspodden har Megic Mike delat med sina tankar om mötet med Rallz och även mötet med Kundo:

– Jag kommer ihåg att jag gick in och manglade killen [Ralle Rallz], det minns jag väldigt bra, berättar Mike. Jag minns att min teknik inte var värsta men den här gången… ska jag visa mer utav vad jag tränat. Den här gången kommer jag följa min gameplan till 100%, jag kommer vara mer organiserad, mycket roligt, jag kommer bjuda på show och sedan kommer det sluta som det slutar. 

Motståndaren, Kundo, är mest känd från hans medverkan i Love Island Sverige. Inför matchen har han delat med sig på sociala medier om hans träning inför matchen och även hans tankar om Megic Mike.

Läs mer

 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.