...
Connect with us

Nordiska/skandinaviska fighters

MMA Galla anordnar åttamannaturnering: ”Winner takes it all”

Publicerat

MMA Galla

MMA Galla utannonserade nyligen Victory Tournament – Winner Takes It All, en möjlighet för amatörfighters att visa att de är bäst i norra Europa! Två intensiva åttamanna-turneringar kommer att sträcka sig över tre stora galor, där vinnaren tar hem 2 000 euro och ett proffskontrakt med MMA Galla.

Turneringen kommer att hållas i två viktklasser: fjädervikt (-65,8 kg) och lättvikt (-70,3 kg) och utgör en möjlighet för amatörer att testa sina gränser och visa upp sina färdigheter i en proffsmiljö.

Så här ser upplägget ut:

  • Första galan: Kvartsfinaler – Åtta fighters tävlar, men endast fyra går vidare.
  • Andra galan: Semifinaler – Fyra återstående fighters kämpar om två finalplatser.
  • Tredje galan: Finalen – Den sista uppgörelsen går av stapeln och vinnaren tar hem ära, prispengarna och kontraktet.

För att säkerställa att Victory Tournament löper smidigt har MMA Galla ett reservsystem för att hantera eventuella skador:

  • Om en fighter skadar sig innan en match finns det reserver redo att kliva in och ta deras plats i turneringen.
  • Om en vinnare skadar sig under turneringen och inte kan fortsätta, kommer en reserv att ersätta dem och få chansen att tävla om finalplatsen och huvudpriset.
  • Reservfighters har full rätt att vinna hela turneringen, inklusive prispengarna på 2 000 euro och proffskontraktet.

Alla deltagare i Victory Tournament skriver under ett exklusivt kontrakt som innebär att de inte får delta i andra MMA-event medan turneringen pågår. Detta garanterar fokus och engagemang från samtliga fighters och ger dem chansen att prestera på toppnivå. Kontraktet gäller tills turneringen är avslutad och en vinnare har krönts.

Sista anmälningsdatum är den 1 december. Turneringen är öppen för alla amatörer med minst tre matcher. Är du redo att anta utmaningen och kämpa för äran? Läs mer här!