Connect with us

Boxning

Före detta motståndaren kräver returmatch mot Jake Paul: ”Respektlöst”

Publicerat

Jake Paul


Nyheter

Före detta motståndaren kräver returmatch mot Jake Paul: ”Respektlöst”

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Jake Paul är utan tvekan ett av de hetaste namnen inom boxning och den forne UFC-mästaren Tyron Woodley anser att han förtjänar ett tredje möte med YouTubestjärnan. 

Paul och Woodley har hittills mötts två gånger i augusti och december 2021. Efter att Paul vunnit det första mötet via domslut var det först tänkt att han skulle ha en annan motståndare för sin följande match. 

Efter problem med att hitta motståndare trädde Woodley in på kort varsel för ännu ett möte. Nu menar dock Woodley att han förtjänar en returmatch – i MMA – på grund av omständigheterna kring den andra matchen. 

– Jag filmade Cobra Kai 14 timmar i streck. Jag tränade klockan tre på morgonen och jag räddade den galan, det hade inte hänt. Folk hade inte köpt julklappar om jag inte hade steppat upp. Så att snacka om att möta någon från MMA förutom mig är respektlöst. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Blev brutalt knockad 

Det andra mötet mellan Paul och Woodley var relativt händelsefattigt fram till den sjätte ronden. Då träffade Paul med en rejäl högerslägga som omedelbart avslutade matchen. 

Det var Pauls femte raka seger och sedan dess har han vunnit tre utav sina fyra senaste matcher. 

Sist Paul var aktuell var förra helgen då han knockade Andre August i den första ronden med en fin uppercut. 

Det är ännu inte klart vem Paul möter härnäst i boxning, men det är mycket möjligt att hans framtid fortsätter i MMA-buren. 

Paul har en deal med PFL om att tävla i deras organisation, vilket fick igång Woodleys tankar om ett tredje möte.

Läs mer

Vill fansen ett tredje möte mellan Jake Paul och Tyron Woodley? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter