Connect with us

Exklusivt

Vanessa Romanowski inför debuten under jorden: ”En unik chans”

Publicerat


Nyheter

Vanessa Romanowski inför debuten: ”En unik chans i livet”

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Den unga svenska supertalangen Vanessa Romanowski kunde förra året vinna den polska cupen i thaiboxning, vilket hon dessutom gjorde på kort notis. Den 13 januari återvänder hon till Polen för en ny match – på en unik plats långt under jorden. 

Romanowski kommer att gå match i K-1 på Strike King – en polsk organisation där fighters tävlar med MMA-handskar. 

I samtal med Maximum Sports systersida Frontkick.online berättar 

– För mig är det inte bara en sportutmaning, utan också en chans att uppleva känslor och adrenalin i världsklass bredvid många stora historiska namn, säger Romanowski. Jag kommer att få möjligheten att anamma K-1- och kickboxningsscenen, samtidigt som jag går in i organisationens moderna synsätt.

Detta är inte enbart en påkostad gala, men även en unik sådan. 

Romanowski kommer att gå match i en gammal saltgruva i Wieliczka hela 250 meter ner under havsytan.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

”250 meter under jorden!”

Det är en hissande uppgift, men en som Romanowski välkomnar. 

– Det här är en unik chans i livet för mig som jag ser fram emot att dela med andra! Galan kommer att erbjuda en unik upplevelse genom att äga rum i de extraordinära omständigheterna 250 meter under jorden, i den historiska saltgruvan Wieliczka.

– Detta ger inte bara en spektakulär och minnesvärd miljö för själva evenemanget, utan även en unik möjlighet för deltagarna att uppleva något utöver det vanliga. Platsvalet förstärker ytterligare kopplingen mellan tradition och nytänkande, vilket gör denna kickboxningsgala till något stort och extraordinärt. 

I dagsläget har Romanowskis motståndare inte avslöjats, men hon kommer att ställas mot en meriterad italiensk fighter i vad som blir den enda dammatchen på matchkortet. 

Återigen välkomnar Romanowski denna aspekten och hennes längtan efter matchen och galan är inget annat än uppenbart. 

– Jag ser verkligen fram emot att vara den enda kvinnliga fighten på galan och möta en talangfull italiensk motståndare. Det är en ära att delta i en så unik upplevelse. Jag ser fram emot den kommande matchen och möjligheten att leverera en imponerande prestation!

Romanowski beskrivs som en framtida stjärna av många inom striking och det är enkelt att förstå varför. Hon är ung, karismatisk och villig att ta sig an alla möjliga utmaningar utan att rädas det minsta. 

Det talar för ett otroligt högt tak och det är därför inget annat än passande att Romanowski siktar mot stjärnorna. 

Läs mer

Vad har du för förväntningar på Vanessa Romanowski härnäst? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter