Connect with us

Exklusivt

Maximum Sports går ihop med Frontkick och Käftsmällspodden!

Publicerat


Nyheter

Maximum Sports går ihop med Frontkick och Käftsmällspodden!

Publicerat 30 januari, 2023

By Redaktionen

Maximum Sports, Frontkick och Käftsmällspodden är nu under samma tak, med mål att ta över den nordiska kampsportsscenen! 

För mindre än ett år sedan lanserades Maximum Sports med syfte att lyfta svensk kampsport. Den väletablerade reportern och kommentatorn Sebastian Vendel-Martinez anlitades som chefredaktör i ett samarbete med Maximum Nordic MMA AB – som ägs av Andres Viracca; grundaren till succépodden Käftsmällspodden. 

Nu kommer Maximum Sports att officiellt gå ihop med  Frontkick.online under Maximum Nordic AB-paraplyet. Detta tillsammans med Käftsmällspodden som utökar stjärnteamet. De olika plattformarna kommer numera agera kollegor. 

– Det känns härligt att gå ihop med stora, passionerade aktörer som Frontkick.online och Käftsmällspodden, berättar Vendel-Martinez. Vi har samma mål: att lyfta svensk och nordisk kampsport till de högsta nivåerna någonsin och att etableras på topp som mediaplattformar. 

– Nu har vi allt vi behöver för att tillsammans ta oss till toppen och det råder inget tvivel hos mig om att vi kommer nå de högsta höjderna. Man hade inte kunnat skräddarsy ett bättre team än det vi har. Vi har gått från rivaler till allierade vilket sätter en stor press på andra aktörer i branschen.

– Även när Frontkick.online var rivaler så har jag alltid haft en bra relation med samtliga medarbetare och när vi var kollegor känner jag genuint att vi lyfte svensk MMA till nya höjder. Det är något vi kommer att återgå till nu när vi alla är på samma sida. Nu är vi som de tre musketörerna; en för alla, alla för en! 

Läs mer: UFC-mästarens hårda anklagelse: ”Då försvinner allt för Khamzat Chimaev”

Viracca är även mer än redo att lansera vad som kan bli det största medieimperiet någonsin avseende nordisk kampsport. 

– Vi är exalterade över att få välkomna Frontkick.online-teamet till familjen, säger Viracca i ett pressmeddelande. Vårt mål är att ge den nordiska MMA-marknaden den bästa, snabbaste och mest detaljerade täckningen på alla plattformar. 

Medan Maximum Sports och Käftsmällspodden är på svenska så är Frontkick.online engelskspråkig. Det är dock enbart en fördel då fighters kan lyftas fram på olika språk och plattformar.

– För både annonsörer samt vår dedikerade läsarkrets så är detta en utmärkt lösning. Dagens företag behöver finnas på alla plattformar, säger Daniel Högström, vd för Bulldog Mediagroup, en av de grundande investerarna i Frontkick.online.

I praktiken kommer även personal att samarbeta och även ibland publicera innehåll på de olika plattformarna. Personal från alla plattformar kommer att hjälpa att uppdatera och lyfta upp varandra. 

– År 2023 har nyss börjat men en ny titan inom svensk kampsport är redo att erövra, avslutar Vendel-Martinez 

Läs mer

Vad vill du se från Maximum Sports, Frontkick och Käftsmällspodden år 2023? 

ANNONS

Fler Nyheter