Connect with us

Hetast Just Nu

Darren Till klar för nästa match – slåss på influencer-galan!

Publicerat

Darren Till UFC MMA Maximum Sports

Före detta UFC-fighter Darren Till är klar för sin retur till tävlan då det nu står klart att han tävlar under helgens Social Knockout 3 i Dubai i Förenade Arabemiraten.

Tills match utannonserades av TK Fight Night men det är ännu oklart vem ”The Gorilla” Till kommer att möta eller om det blir i boxning eller MMA. Med på matchkortet ser vi internetkändisen Abdu Rozik göra sin boxningsdebut i en uppvisningsmatch mot Erali Boyqobilom.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av TK Fight Night™ (@tkfightnight)


MISSA INTE


Darren Till återvänder till tävlan

Matchen kommer att markera Darren Tills första match sedan december 2022 då han blev utstrypt av Dricus Du Plessis. Det var Tills tredje raka förlust i UFC och hans femte på sex matcher. Till kom efteråt att öppna upp om sina återkommande besvär med skador och bad att bli frisläppt från sitt UFC-kontrakt för att kunna återhämta sig fullständigt.

Det utannonserades att Till skulle möta Julio César Chávez Jr.Jake Paul vs Mike Tyson-galan, men efter att galan blev uppskjuten och senare ombokad till november så bokades Chávez Jr. istället in för att möta före detta UFC-fightern Uriah Hall istället. Det är ännu oklart varför Till valde att dra sig ur matchen mot Chávez Jr.