Connect with us

Senaste nytt

Makaev avslutar Wahrolen med hård ground and pound!

Publicerat


Nyheter

Makaev avslutar Wahrolen med hård ground and pound!

 

By Sofia Gembel

Foto: Tomasz Piwinski & @erikwahrolen/FCR

Två publikfavoriter tog precis plats i buren på FCR 19 i Stockholm. Här såg vi inga mindre än Erik Wahrolen och Baysangur Makaev ställas mot varandra i ett möte i lättvikt! 

Första ronden började med ett högt tempo där vi fick se slagväxlingar och en del sparkar. Dom båda pressade och gick på med hård striking. Med 30 sekunder kvar av ronden tog de ner matchen på mattan och Makaev tog topposition.

Andra ronden började likt den första. Makaev fick in en hård kroppspark som fick Wahrolen att falla ner på mattan. Makaev följde efter ner och gick på med hård ground and pound, som resulterade i att han avslutade Wahrolen och vann därmed lättviktsmötet!

Makaev slutar som segrare via TKO (ground and pound) i andra ronden. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Lättviktarna gjorde upp i buren

Makaev representerar Allstars Training Center och han kommer från sin senaste match som ägde rum i september förra året. Det var på AFN 3 vi såg honom, när han ställdes mot Moha Jaghdal. Makaev vann matchen via enhälligt domslut och det blev hans tredje raka seger. 

Wahrolen gick ikväll sin andra proffsmatch. Dock var planen att detta skulle bli den tredje proffsmatchen. Han var nämligen bokad för att möta Mukhammad Eskirikhanov på AFN 4 som ägde rum sent i december 2023. 

Han gjorde sin proffsdebut på FCR 17 i Uppsala där han besegrade Ibrahim Halil Milli via KO (slag) redan i första ronden. 

Läs mer

 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter