Connect with us

Boxning

Floyd Mayweather återvänder för match mot ”japanska Nate Diaz”

Publicerat


Nyheter

Floyd Mayweather klar för match mot Japans svar på Nate Diaz!

Publicerat 14 juni, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez


Nu är den obesegrade boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather (Boxning: 50-0) tillbaka för en ny match och  återvänder till Japan för att möta MMA-fightern Mikuru Asakura (MMA: 16-3)!
Mötet blir en uppvisningsmatch i boxning och går av stapeln i Tokyo under ett ännu ospecificerat datum i september.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av RIZIN FF OFFICIAL (@rizin_pr)

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

Möter en av Japans mest populära fighters

Sist Mayweather tävlade i en professionell boxningsmatch var mot UFC-stjärnan Conor McGregor i augusti 2017. Mayweather vann den matchen via TKO i den tionde ronden.
Sedan dess har Mayweather enbart ägnat sig åt uppvisningsmatcher. Han började med att avsluta Tenshin Nakusawa i den första ronden och har sedan dess gått ytterligare två matcher utan vinnare mot Logan Paul och senast Don Moore – i maj 2022.
Mikuru kallas tillsammans med sin bror Kai Asakuru för Japans svar på de kontroversiella MMA-stjärnorna Nick och Nate Diaz. Båda brödraparen hade en tuff uppväxt med mycket gatuslagsmål och har något antagonistiska personligheter. De japanska bröderna, särskilt Mikuru, har blivit oerhört populära i deras hemland under de senaste åren.
Under sin karriär har Mikuru Asakura slagit bland andra UFC-veteranen Hatsu Hioki, den japanske talangen Takeshi Inoue och Bellatorveteranen John Macapá.

Vem vinner: Floyd Mayweather eller Mikuru Asakura?

Annons

Fler Nyheter