Connect with us

Senaste nytt

Jiri Prochazka kommenterar tuffa knockoutförlusten

Publicerat

Jiri Prochazka Alex Pereira UFC
Photo via Instagram: @UFC

Det blev en tuff kväll för Jiri Prochazka på UFC 303 då han förlorade ännu en titelmatch mot Alex Pereira.

Prochazka och Pereira möttes för första gången på UFC 295 i november 2023 i en kamp om den vakanta lätt-tungviktstiteln. Pereira vann den matchen via TKO i andra ronden och liknande scener skulle utspela sig i helgen, mindre än åtta månader efter deras första match. Prochazka blev slagen till mattan i slutet av första ronden och blev sedan brutalt avslutad i början av andra.


MISSA INTE


Jiri Prochazka uttalar sig efter UFC 303-förlusten

Jiri Prochazka sitter nu i en tuff sits då han har två raka förluster mot den regerande mästaren i sin viktklass. I en video på sociala medier kom Prochazka att uttala sig om sin situation och vad han kommer att behöva göra för att klättra tillbaka till toppen. Om han inte klarar av att göra det så säger Prochazka att det kanske är dags att lämna sporten.

– Hej alla, tack för allt ert stöd, sade Jiri Prochazka. Tack till dig Alex för matchen, du var bättre. Det finns bara en sak i mitt sinne, att jag måste utvecklas till nästa nivå eller inte slåss igen. Så enkelt är det… Att vara den starkaste, det här är vägen. Jag tackar er. Vi ses i gymmet.