Connect with us

Senaste nytt

Muay Thai for Life 5.0 annonserat: ”Kommer leverera de bästa thaiboxarna”

Publicerat

 

Nyheter

Muay Thai for Life 5.0 annonserat: ”Kommer leverera de bästa thaiboxarna”

Publicerat 10 januari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Nu har Muay Thai for Life 5.0 fått ett datum och en plats. 

Foto: Andres Viracca

Efter tre succégalor förra året är nu Muay Thai for Life (MTFL) 5.0 bokat och klart!

MTFL kunde nyligen via sociala medier annonsera organisationens femte gala, som äger rum på Partille Arena i Göteborg den fjärde mars.

     Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av 𝗠𝘂𝗮𝘆 𝗧𝗵𝗮𝗶 𝗙𝗼𝗿 𝗟𝗶𝗳𝗲 𝗦𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀 (@mtfl_series)

– Som alltid kommer vi leverera några av de bästa thaiboxarna från runtom i världen och sända på DAZN, skrev MTFL på sociala medier. Matchbokningar kommer inom kort.

Läs mer

Återvänder mästaren en tredje gång?

Galans affisch pryds av den dansk-marockanska, flerfaldige mästaren Youssef Assouik – som har gått huvudmatch under de senaste två MTFL-galorna. På MTFL 4.0 i Malmö besegrade Assouik spanjoren Nicolas Mendes för att vinna WMC-titeln.

Enligt uppgifter till Frontkick.online kommer Göteborgssonen Nicholas Bryant att gå match på nästkommande MTFL-gala. Bryant har har tävlat för MTFL tre gånger med två vinster och en förlust.

MTFL brukar traditionellt sett bjuda på spännande fighters både från den lokala staden men även från resten av Sverige och världen. ONE Championship-fighters som Jacob Smith och Magnus ”Crazy Viking” Andersson är några av de internationella fighters som gått match under de senaste galorna.

MTFL:s vd Patrick Thomsen avslöjar exklusivt för Maximum Sports att det sker dialoger med fler, stora internationella fighters inför den femte galan.

– Jag har en dialog med en topprankad fighter från ONE och vi tittar på att flyga in Topfighters utanför Europa, berättar Thomsen. Vi har dialog med fighters från Mellanöstern och USA nu.

På förra galan i Malmö introducerade  MTFL konceptet med förmatcher i semipro för unga talanger som vid vinst och imponerande prestationer kan säkra framtida platser i MTFL. Detta är ett lyckat koncept som organisationen fortsätter med.

– Vi introducerade pre Card på med lokala semi-proffs i Malmö, fortsätter Thomsen. Det kommer vi fortsätta med framöver. Så det kommer bli några lokala derbyn i B-klass innan huvudkortet drar igång

Håll ögonen på Maximum Sports för uppdateringar kring galan och matchkortet!

Vem hoppas du på att se gå match under Muay Thai for Life 5.0?

ANNONS

Fler Nyheter