Connect with us

Hetast Just Nu

VIDEO: Se Sean Strickland totaldominera elitsoldaten i sparring

Publicerat

Sean Strickland UFC MMA MaximumSports

UFC-stjärnan Sean Strickland har aldrig hymlat om att han älskar sparring, och att han mer än gärna gör det mot vem som helst!

Den före detta UFC-mästaren körde nyligen ett par ronder mot en amerikansk Navy SEAL, som fick utstå rejält med stryk under sessionen. Tidigare under året hade Strickland sagt att ingen amerikansk soldat skulle klara av att träna med honom i en vecka. Det är oklart om Stricklands sparringpartner också valde att träna med honom, men han fick definitivt en omgång i buren.

– Om ni tror att ni är tuffa, kom och träna med mig i en vecka, sade Strickland tidigare i år. Jag ska visa er vad som gäller. Jag kommer att f*cking bryta ned er.

Strickland kom senare att säga att det ”inte var meningen” att sparringen skulle bli så våldsam som den blev.

– Så det hände till slut… Jag sparrades med en Navy SEAL, skrev Sean Strickland på X. Men jag lärde känna honom efter blodbadet och han är en bra kille. Allt jag hatar med specialstyrkor är han inte… Han är en av de riktiga… Fan, det där var inte menat för dig. Lol!!!!!!

Den före detta UFC-mästaren kom senare att säga att det inte var tänkt att klippet skulle visas för allmänheten. Strickland sade sedan att han är öppen för att sparras mot vem som helst, så länge han blir kompenserad för det.

– Hör här, att slåss är mitt jobb. Be mig att slåss och berätta för hur mycket. Om det är en bra siffra så säger jag ja… Jag tränar när jag är sjuk, och jag tränar på semestern. Jag tar mitt jobb på allvar. Men våld är min kärlek, och om någon Navy SEAL-influencer vill ge mig en terapisession så är jag intresserad, lol!!!!

Se videon med Sean Strickland här nedan!


MISSA INTE


VIDEO: Sean Strickland sparras med en Navy SEAL