Connect with us

Exklusivt

Anton Hellström sågar rivalen: ”Kan få 100kr för varje slag han får in”

Publicerat


Nyheter

Anton Hellström sågar rivalen: ”Kan få 100kr för varje slag han får in”

Publicerat 17 maj, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stefan Romare/ Excellence FC

A-klasstalangen Ola ”Kinky” Jacobsson utmanade nyligen den trefaldige svenska boxningsmästaren Anton ”Hellraiser” Hellström, som i sin tur accepterar utmaningen – men utan några höga förhoppningar. 

Det var på huvudkortet under helgens Excellence FC 3 i Linköping som Jacobsson ställdes mot hemmafavoriten Tobias Söderberg – som gått över 40 A-klassmatcher!

Trots en tuff förstarond med mycket tid på backen avslutade Jacobsson tidigt i den andra med en giljotin som tvingade ett klapp från motståndaren. 

Efteråt utfärdade Jacobsson en utmaning till den ”lilla räkan” Hellström och uppmanade till match.

Läs också: 

Hellström: ”Hela deras teams boxning suger”

Det är inte den första gången en match mellan Jacobsson och Hellström varit på tal. Inför ”Hellraisers” övergång till MMA ska Jacobssons team ha fått matcherbjudande – som de tackade nej till. 

– Ola är en bitch, säger Hellström i intervju med Maximum Sports. Det började med att han och hans bror snackade om match mot mig, istället för att snacka så erbjöd vi han en match mot mig i min debut – vilket dom tackade nej till.

– Jag såg inte hans senaste match men såg att han snackade om mig där också, fortsätter Hellström. Hela deras teams boxning suger, dom kan inte ens vinna mot C-boxare i amatörboxning.

– Jag möter Ola när som helst, måste inte vara på en tävling vi kan mötas i ett gym och köra utan klocka om han vill, han kommer oavsett vad inte tacka ja till en match mot mig.

Hellström avslutade med ett djärvt erbjudande till Jacobsson.

– Ola är bara snack, han kan få 100kr för varje slag han får in mot mig från stående position.

Hittills har Hellström endast hunnit med två A-klassmatcher i MMA där han visat potential men inte fått de resultaten han önskade. 

Den trefaldige boxningsmästaren gjorde MMA-debut mot Dimitris Dimitriadis på Fight Club Rush (FCR) 10 i november förra året. Hellström imponerade på fötterna och i clinch men blev diskvalificerad efter att ha träffat med otillåtna knän mot huvudet och i skrevet. 

Därefter ställdes Hellström mot Pancrase-talangen Martin Corney på FCR 12. Det blev en kortvarig match då Corney utnyttjade sin motståndares svagheter, fick ner Hellström till mattan och vann på submission i den första ronden. 

Jacobsson har i tysthet byggt upp ett stabilt matchfacit med matcher mot stora namn som Rahmads Stromanis med flera. 

I dagsläget verkar båda fighters vara redo och villiga att mötas men det krävs fortfarande en MMA-organisation som är redo att boka hatmatchen. 

Vill du se Anton Hellström vs Ola Jacobsson?

Annons

Fler Nyheter