Connect with us

Exklusivt

Exklusivt: Publikfavoriten Robert ”Fat Bobby” Nyström gör comeback till MMA!

Publicerat


Nyheter

Exklusivt: Publikfavoriten Robert ”Fat Bobby” Nyström gör comeback till MMA!

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto. Tomasz Piwinski

Wolf Fight Promotion (WFP) 10 ser ut att bli en av organisationens största galor hittills och Maximum Sports kan nu avslöja att Halmstad Kampsports Robert ”Fat Bobby” Nyström (6-8) gör återkomst från pension för att gå match på galan! 

Detta är enligt säkra källor nära situationen som informerat Maximum Sports. WFP 10 äger rum i Jönköping den fjärde maj. 

Nyström kommer att tävla i lättviktsklassen, motståndet är ännu inte officiellt.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

100% avslutsstatistik, har hållit i tre huvudmatcher 

Nyström har tillsammans med bröderna David och Ola Jacobsson satt MMA-Halmstad på kartan. Utöver det så agerade Nyström ena halvan av huvudmatchen på de tre första WFP-galorna. 

Sedan sin debut i oktober 2015 har Nyström underhållit fansen med sin orädda fightingstil som ständigt bäddar för avslut. Faktumet är att Nyström har 100% avslut i sina vinster med en knockout och fem submissions. 

Under sina år har Nyström besegrat Mohammed Habal, Hamid Sadid och Joakim Jankovic, han har också lämnat allt i buren mot toppfighters som Fernando Flores och Ville Mankinen. Sist Nyström tävlade i MMA var mot Wasiu Adeshina på Fight Club Rush 14, där ”Fat Bobby” blev knockad i den första ronden. 

Nyström fick dock blodad tand för buren förra året då han gick en grapplingmatch mot Daniel Bergström på WFP 8. Nyström sergrade via submission och antydde då på plats om en comeback till MMA – som Maximum Sorts nu bekräftar. 

Läs mer

Vem borde Robert Nyström möta i sin återkomst till MMA?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter