Connect with us

Svensk MMA

FCR 14: Delade huvudmatchen inställd, Fernando Flores får ny match utomlands

Publicerat


Nyheter

FCR 14: Delade huvudmatchen inställd, Fernando Flores får ny match utomlands

Publicerat 7 november, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Alexander Lööf Fernando Flores. Foto: Stev Bonhage

Dessvärre har den efterlängtade delade huvudmatchen på Fight Club Rush (FCR) 14; fjäderviktsmötet mellan Alexander Lööf och Fernando ”El Toro” Flores, ställts in. FCR 14 går av stapeln den 26 november i Västerås. 

Det var Käftsmällspodden som var först med att rapportera nyheten, som FCR sedan bekräftade för Maximum Sports. Lööf ska ha råkat ut för en knäskada som hindrar honom från att tävla, som tur är har Flores blivit erbjuden en match på finska CAGE MMA 56 i Helsingfors den 10 december. 

Det är ännu inte officiellt, men FCR har planer på att boka om Flores vs Lööf på en framtida gala under våren 2023. 

Läs mer

Älskad i både Sverige och Finland 

Flores är en sann veteran inom svensk MMA som byggt upp en stark och trogen följarskara i landet. Med ett krigarhjärta som inte går att rubba och en vilja att ta de tuffaste matcherna som erbjuds har Flores länge levererat underhållning. 

Under sin långa karriär har dock Flores även tävlat i Finland – inklusive två matcher i CAGE. ”El Toro” har hittills gått två matcher i CAGE med ett matchfacit på 1-1 i organisationen. CAGE:s vd har dock varit tydliga med att Flores är välkommen tillbaka till organisationen vid både vinst och förlust. 

Lööf är en av de hetaste unga talangerna i Sverige – som dessutom är obesegrad. Knockoutartisten från Västerås Fight Club har radat upp fyra raka segrar och kommer senast från en poängvinst över Samuel Bark på FCR 11. 

Vem vinner om Alexander Lööf och Fernando Flores möts nästa år? 

ANNONS

Fler Nyheter